Alles in samenspraak
Passie voor techniek
Kwaliteit gedreven
+31 (0)543 47 25 01

Printed Circuits boards

Elektronica engineering zit bij ARA in de genen. Sinds de oprichter van ARA elektronische besturing maakte voor de ei-verwerkende industrie is elektronica ontwikkeling en productie de pijler van onze onderneming. Vanaf een single transistor in de jaren 60 tot PC on chip modules anno 2020, wij hebben het meegemaakt. Inmiddels leveren we elektronica (nu embedded hard en software ) producten voor diverse markten zoals: medisch, machinebouw, agri en semicon.

Ara beschikt over een team van engineers die zijn toegerust voor het ontwikkelen van elektronicaproducten. Onze embedded hard en software specialisten komen graag met u in contact om de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden van elektronica te bespreken.

Toepassingsgebieden van op maat gemaakt elektronica (pcb):

  • Medisch, vanwege eisen, maar ook vormgeving en specifieke uitdagingen om bv lichaamsfuncties te monitoren.
  • Agri, veel sensor interfaces en koppelingen met voertuigbesturingssystemen.
  • Machinebouw, vervanging voor PLC (vanwege kostprijs), sensor signaal conditionering en interfaces met een veldbussystemen en/of meerassige servo controllers.
  • Divers, feitelijk de grootste groep, buiten speelgoed, communicatie, draadloze dataloggers, draadloos batterij oplaadsysteem, super nauwkeurig spanningsbronnen, hoog nauwkeurig calorie (energie) meters, flipperkast etc.
Snel en eenvoudig een offerte op maat
Reactie binnen 24 uur
Controle maakbaarheid
Offerte binnen 3 - 5 dagen
Offerte aanvragen