Alles in samenspraak
Passie voor techniek
Kwaliteit gedreven
+31 (0)543 47 25 01

Over ARA

Apparatenfabriek ARA B.V., kortweg ARA, is opgericht in 1961 in het pittoreske dorp Aalten in het oosten van Nederland. In 1987 is ARA, door toenmalige eigenaar/oprichter Dhr. Rave ondergebracht in een stichting NiVoGe.

Sindsdien produceren we mechatronische systemen voor Original Equipment Manufacturers. ARA heeft hierbij alles in huis, alle stappen in het  productieproces worden door eigen deskundige medewerkers uitgevoerd. De organisatie beschikt over de volgende engineering disciplines: embedded hardware- en software voor elektronische producten, elektrotechnisch voor besturingspanelen, mechanisch voor plaatwerk constructies, frames en behuizingen. De productie afdeling assembleert printed circuit boards, complete technisch hoogwaardige mechatronische modules en plaatwerk producten, inclusief (in eigen huis) poedercoaten en natlakken.

Wij staat voor kwaliteit en voldoen aan alle certificeringseisen. Met een Lean/QRM (efficiënt) productieproces worden optimale en betrouwbare levertijden gerealiseerd. ARA staat bekend als een nuchtere, kennisintensieve partner, waarbij samenwerking en het delen van kennis hoog in het vaandel staan. U wordt van idee tot eindproduct begeleid en ondersteund. Samen bedenken we de beste technische oplossing!

NiVoGe: ‘’Hoogwaardige technologie, financiële zekerheid & langdurige relaties: dát staat bij ons voorop’’

 

ARA staat voor:
meer dan 59 jaar ervaring in techniek
maatschappelijk ondernemen
sociaal en bestendig werkgeverschap
samenwerking
Offerte aanvragen