Alles in samenspraak
Passie voor techniek
Kwaliteit gedreven
+31 (0)543 47 25 01

Productie

Onze productiefaciliteit bestaat uit 1000 m2 geconditioneerde ruimte. ARA werkt met z.g. klantenteams waarin het streven is om alle leden van het team gelijkwaardig op te leiden. De klant staat centraal in het team, waardoor zelfstandig overleg gevoerd wordt met de klant over evt. aanpassingen, levertijden en wijze van assembleren. Deze klantenteams zijn letterlijk verlengstuk van uw productie.

Inkoop & Logistiek: met onze afdelingen inkoop en logistiek verzorgen we een complete logistieke afhandeling. Voor u een directe besparing op inkoop en (service)onderdelen.

(Product) Life Cycle Management: een integrale aanpak van afdeling inkoop en engineering voor producten of onderdelen die obsoleet raken en dus gewijzigd moeten worden. ARA informeert u van tevoren en doet voorstellen met betrekking tot wijzigingen, waarbij tevens gekeken wordt naar de mogelijke gevolgen en de nieuwe te verwachten “life cycle”

Kwaliteit van hardware:  ARA b.v. zet testsystemen in om halffabricaten en samenstellingen volledig geautomatiseerd te testen. Zo worden alle kabel-assemblies, harnassing, PCB’s en elektronica-assemblies volledig automatisch getest. Zodoende controleren en waarborgen wij continu de kwaliteit van de door ons geproduceerde producten. Rapportages uit deze testsystemen worden daarnaast gebruikt voor verdere verbeteringen van onze productiemethodes.

Kwaliteit van assemblies: In afstemming met u ontwikkelen wij testprotocollen voor de door ons geproduceerde samenstellingen (assemblies). Waar mogelijk wordt dit geautomatiseerd, zodat deze testprotocollen zonder tussenkomst van menselijke handelingen uitgevoerd kunnen worden. Deze testprotocollen zijn onderdeel van het product. En hierop vindt middels onze ERP-omgeving revisiebeheer plaats. Daarnaast waarborgen wij met behulp van “Track & Trace” binnen onze ERP-systeem de kwaliteit van de componenten en kunnen wij gericht ingrijpen bij problemen.

Kwaliteitscertificaten: ARA b.v.  is ISO 9001 gecertificeerd. Deze door Lloyd gecertificeerde norm bevat eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem waarmee u uw klanttevredenheid verhoogt. ISO 9001 wordt door interne en externe partijen (zoals certificatie-instellingen) gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie.

Snel en eenvoudig een offerte op maat
Reactie binnen 24 uur
Controle maakbaarheid
Offerte binnen 3 - 5 dagen
Offerte aanvragen