Alles in samenspraak
Passie voor techniek
Kwaliteit gedreven
+31 (0)543 47 25 01

Missie

Een nuchtere en kennisintensieve partner zijn, waarbij samenwerking en het delen van kennis hoog in het vaandel staan.

Visie

ARA heeft de betrokkenheid bij klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan. Wij denken als mechatronische deskundigen graag mee met de klant, om in samenspraak een passende en hoogwaardige technische oplossing te kunnen bieden. Daarnaast heeft ARA als grondlegger van de NiVoGe  www.nivoge-groep.nl een sociaal karakter. Winst is niet het belangrijkste; een gezond bedrijf dat moeilijke tijden kan doorstaan staat voorop. ARA wil hiermee bestendigheid en werkgelegenheid bieden, ook in de toekomst. Wij geloven dat het betrokken zijn bij onze medewerkers leidt tot een fijne werkomgeving met enthousiaste en trotse medewerkers, die met volledige toewijding, vakkennis en vakmanschap onze klanten voorzien van de gewenste producten en vaak zelfs meer dan dat!. Ten slotte wil ARA de werkgelegenheid en samenwerking in de technieksector in de regio bevorderen. Wij zijn dan ook met trots deelgenoot van meerdere opleidings- en kenniscentra in de regio.

Strategie

  • Gezonde en bestendige werkomgeving

ARA heeft een sociaal karakter en is betrokken bij haar medewerkers en biedt een bestendige en gezonde werkomgeving waarin ieder tot zijn recht komt. ARA is met haar verschillende technische disciplines een interessante werkgever voor iedereen met een achtergrond in de techniek.

  • Delen en up-to-date houden van kennis

ARA staat voor het delen van kennis. ARA stelt haar kennis en kunde ter beschikking aan haar klanten, door een technisch innovatief product te leveren en te beheren. Hierin staan de wensen van de klant en de markt waarin de klant opereert centraal.

Daarnaast legt ARA haar focus op het continu doorontwikkelen van kennis en kunde op gebied van engineering en de productie van technisch hoogwaardige modules. Zo maken wij gebruik van de nieuwste software, productiemethodes en -technieken. In samenspraak met de klant wordt de beste productiemethode gekozen. Hierbij zijn naast innovatie, de kwaliteit en de kostprijs belangrijke aspecten.

  • Continue afstemming met de klant

ARA zoekt continue afstemming met de klant door middel van een strikt ‘lifecycle management’ en logistieke informatiesystemen. De klant wordt van advies tot aan het eindproduct begeleid en ondersteund, waarbij het ontwikkelen van een kwalitatief product dat lang meegaat voorop staat. Daarnaast wordt de informatie over de klant en specificaties van het uiteindelijke product veilig en efficiënt opgeslagen in ons betrouwbare ERP systeem.

  • Bevorderen regionale werkgelegenheid en samenwerking

ARA is maatschappelijk betrokken in het beroepsonderwijs en stimuleert de jeugd om kennis te nemen van de verschillende technische opleidingen en bedrijven zoals ARA. Daarnaast werkt ARA nauw samen met andere MKB-bedrijven en kennisinstituten, zoals hogescholen en technische universiteiten. Sinds 2020 is ARA onderdeel van de Innovatiehub Winterswijk-Aalten.

ARA is onderdeel van Nivoge visie en missie
Keten overschrijdende samenwerking
Werkgelegenheid scheppend regionaal
Kennis delen
Maatschappelijk betrokken ondernemen
Offerte aanvragen